HOME PAGE HOME PAGE
Úterý 16.04.2024
 
AREÁL SOLISKO
Dopravní přístupnost
Mapa areálu
Lyžařské trasy
Občerstvení
Lyžařská škola
SKI servis
Půjčovna lyží
Parkoviště
Fotogalerie
Ceník služeb
Napište nám
SJEZDOVKY A VLEKY
Sjezdovka 600 m
Sjezdovka 450 m
Sjezdovka 280 m
AKTUALITY A ZPRÁVY
Aktuality
Akce v regionu
HORNÍ BEČVA
Obec Horní Bečva
Historie obce
Symboly obce
Památky a architektura
Kultura a zábava
Přírodní zajímavosti
Turistické zajímavosti
Sport a relaxace
Ubytování a stravování
Obchod a služby
Vzdělávání
Zdravotnictví
Policie a hasiči
Pohotovostní služba

Chaty MIDOS [ Chata, chalupa ]

Ubytování MIDOS
Najdete nás v podhorské obci Horní Bečva (na trase silnice I/35 Val.Meziříčí - Rožnov p.R - Žilina) v CHKO Beskydy, 300m nad přehradou Horní Bečva, asi 100m nad hotelem Mesit, (sledovat směrovky HOTEL MESIT). Parkování je možno přímo u chaty a v zimním období v případě velké sněhové nadílky na příjezdové asfaltové cestě k chatám asi 50m od chaty.


Popis ubytování

Ubytování Vám poskytneme ve dvou samostatně stojících chatách. Chaty lze objednat jednotlivě i společně. Každá chata poskytuje ubytování pro 4-6 osob. Vybavení chaty tvoří předsíň s botníkem a věšákovou stěnou, koupelna se sprchovým koutem, umývadlem a WC, ložnice s šatní skříní a dvoulůžkem (manželská postel) a obytná místnost se dvěma samostatnými lůžky a rozkládací pohovkou pro možnost dvou přistýlek. Součástí obytné místnosti je také kuchyňská linka (nádobí pro 6 osob, varná konvice, dvouplotýnkový elektrický vařič, lednice), satelitní TV, jídelní stůl, krbová kamna.
Vytápění chaty je zajištěno el. přímotopy a je doplněno krbovými kamny, ohřev vody je zajištěn elektrickým boilerem, zásobování vodou je z vlastní studny.
Chata je částečně podsklepená (uložení lyží nebo kol a sklad dřeva pro otop v kamnech v zimním období). Před chatou je malé ohniště s posezením.
V chatách platí zákaz kouření, a také Vás prosíme o přezouvání do domácí obuvi. Děkujeme.


Výlety,atrakce, zábava

• v sousedství chaty je možnost využití za úplatu služeb welness Hotelu Mesit (bazén, sauna, restaurace, masáže, tenisový kurt, volejbalový kurt)
• nedaleko přehrada Horní Bečva (rybaření, koupání, bruslení)
• v dosahu lyžařské vleky a sedačková lanovka Rališka, Solisko, Sachova studánka, Kubiška,
• 1 km centrum obce Horní Bečva (lékař, zubař, pošta, nákupní středisko, bankomat)
• v okolí chaty les, houbaření, cyklotrasy, turistika
• v dosahu Rožnov pod Radhoštěm (Valašské muzeum v přírodě, golf, krytý bazén), Pustevny (Radegast), Radhošť, Bumbálka (rozhledna Sůkenická), Kopřivnice (muzeum Tatra), Štramberk (Štramberská trúba), Soláň (zvonice).


Ceník za ubytování:

 zimní sezona (měs. 11-04) 1350,- Kč /chata/noc
 letní sezona (měs. 05-10) 1200,- Kč/chata/noc (v měsících 7 a 8 týdenní pobyty SO-SO)

Minimální délka ubytování je 2 noci, u silvestrovského pobytu 3 noci. *V letních měsících červenec a srpen upřednostňujeme pobyty na 7 nocí (So-So). **Výše ceny za ubytování při silvestrovském pobytu je závislá na počtu nocí - 6n á 1500/noc, 5n á 1600/noc, 4n á 1700/noc, 3n á 1800/noc.
V ceně ubytování je zahrnuta spotřeba el. energie, vody, lůžkoviny a povlečení na počet osob, otop v kamnech.
Nástup v den příjezdu v 13-15 hod, ukončení pobytu do 11:00 hod (dle domluvy vyjímečně i jinak). Pro závaznou rezervaci termínu je nutno v termínu dle dohody s pronajímatelem uhradit zálohu ve výši 50% z ceny pobytu (převodem na účet nebo složenkou) a při nástupu doplatit zbytek v hotovosti. Při stornování pobytu 1-7 dnů před nástupem účtujeme storno poplatek 1000,-kč. Při ukončení pobytu je nutno chatu uklidit, sundat povlečení, nechat jej na posteli a předat klíče od chaty pronajímateli. Případné škody na zařízení chaty je nutno uhradit při předání klíčů. Při příjezdu a odjezdu vždy kontaktujte pronajímatele telefonicky.
klidná poloha ANO terasa či zahrada ANO příjem satelitní TV ANO kuchyňka k dispozici ANO turistické terény ANO cyklo ANO běžecké terény ANO sjezdové lyžování ANO lyžařská škola ANO půjčovna lyží ANO (Další informace)

KONTAKTNÍ ADRESA:

CHATY MIDOS
Ing. Miroslav Dobeš
Nad přehradou
756 57 Horní Bečva
Česko (CZ)
tel: (+420) 739 341 337

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.chatymidos.cz

Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: uživatel č. 358 org. 150, 14.04.2015 v 08:36 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®